Surorile (Irmas) Pereira au moștenit plantația de cafea de la parinții lor și au ajutat de mici copii la binele mers al fermei. Prima dată am luat un lot de aici în 2015 cu o procesare pulped natural. De această dată am preferat procesarea naturală. In afara de notele de cacao si arahide am găsit si note de cireasă de cafea. Sunt de remarcat aciditatea foarte scăzuta și corpul catifelat și plin. De la prima extracție espresso am fost impresionați de asemănarea cu o ciocolată lichidă cu lapte.
Regiune: Carmos de Minas, Minas Gerais
Tara: Brazilia
Ferma: Irmas Pereira
Altitudine: 1075-1229 m
Varietate: Yellow Bourbon
Metoda de procesare: naturală, uscare la soare
Acest site utilizeaza fisiere tip cookie pentru a va oferi o experienta mai buna. Speram ca sunteti de acord, insa puteti oricand sa controlati acesta optiune. ACORDREFUZ Termeni și Condiții
Confidentialitate
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
BRAZILIA IRMAS PEREIRA
40,00 lei /250g
Note de cacao și arahide – corp abundent și plin.
Surorile (Irmas) Pereira au moștenit plantația de cafea de la parinții lor și au ajutat de mici copii la binele mers al fermei. Prima dată am luat un lot de aici în 2015 cu o procesare pulped natural. De această dată am preferat procesarea naturală. In afara de notele de cacao si arahide am găsit si note de cireasă de cafea. Sunt de remarcat aciditatea foarte scăzuta și corpul catifelat și plin. De la prima extracție espresso am fost impresionați de asemănarea cu o ciocolată lichidă cu lapte.
Regiune: Carmos de Minas, Minas Gerais
Tara: Brazilia
Ferma: Irmas Pereira
Altitudine: 1075-1229 m
Varietate: Yellow Bourbon
Metoda de procesare: naturală, uscare la soare
O recomandăm pentru: Espresso, Moka pot si Ibric.
Related Products
Columbia Diego Samuel Geisha
60,00 lei /120g Adaugă în coșPERU HUABAL
40,00 lei /250g Adaugă în coșCOSTA RICA PERLA NEGRA
55,00 lei /250g Adaugă în coș