Beneficiază de transport gratuit pentru comenzi de peste 150 ron (București) si 190 ron (restul țării)!
COLUMBIA JAIRO ARCILA LULO
100,00 lei
Note de lemongrass, sweet lulo și lime.
Un microlot remarcabil de la ferma Santa Mónica, meticulos elaborat de Jairo Arcila, se diferențiază printr-o procesare aparte. Boabele sunt supuse unei fermentații anaerobe uscate de 72 de ore și infuzate cu fructul local lulo și drojdie de vin, îmbogățindu-i profilul aromatic. Rezultatul, o explozie de arome. Acest microlot se remarcă prin intensitatea foarte mare a aromelor, in special in miros, dar si în băutură.
Fructul lulo, sau naranjilla ( tradus din spaniolă „portocală mică”), este dulce și acid, cu note de citrice, ananas si kiwi.
Dedicarea lui Jairo față de cafea depășește sfera fermieritului; el este profund ancorat în familia și comunitatea sa. Căsătorit cu Luz Helena Salazar, cu care împarte doi copii, Carlos și Felipe Arcila, Jairo a îmbrățișat expertiza fiilor săi, în special în producerea cafelei de specialitate. Sub îndrumarea lor, a rafinat tehnici de culegere, sortare și procesare, aventurându-se chiar în cultivarea unor soiuri exotice precum Pink Bourbon, Java, Papayo și Gesha.
Țara: Columbia
Regiune: Armenia, Quindío
Producător: Jairo Arcila
Altitudine: 1450-1500 m
Varietate: Castillo
Metoda de procesare: Honey
Acest site utilizeaza fisiere tip cookie pentru a va oferi o experienta mai buna. Speram ca sunteti de acord, insa puteti oricand sa controlati acesta optiune. ACORDREFUZ Termeni și Condiții
Confidentialitate
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
COLUMBIA JAIRO ARCILA LULO
100,00 lei
Note de lemongrass, sweet lulo și lime.
Un microlot remarcabil de la ferma Santa Mónica, meticulos elaborat de Jairo Arcila, se diferențiază printr-o procesare aparte. Boabele sunt supuse unei fermentații anaerobe uscate de 72 de ore și infuzate cu fructul local lulo și drojdie de vin, îmbogățindu-i profilul aromatic. Rezultatul, o explozie de arome. Acest microlot se remarcă prin intensitatea foarte mare a aromelor, in special in miros, dar si în băutură.
Fructul lulo, sau naranjilla ( tradus din spaniolă „portocală mică”), este dulce și acid, cu note de citrice, ananas si kiwi.
Dedicarea lui Jairo față de cafea depășește sfera fermieritului; el este profund ancorat în familia și comunitatea sa. Căsătorit cu Luz Helena Salazar, cu care împarte doi copii, Carlos și Felipe Arcila, Jairo a îmbrățișat expertiza fiilor săi, în special în producerea cafelei de specialitate. Sub îndrumarea lor, a rafinat tehnici de culegere, sortare și procesare, aventurându-se chiar în cultivarea unor soiuri exotice precum Pink Bourbon, Java, Papayo și Gesha.
Țara: Columbia
Regiune: Armenia, Quindío
Producător: Jairo Arcila
Altitudine: 1450-1500 m
Varietate: Castillo
Metoda de procesare: Honey
O recomandăm pentru: Filtru, Espresso și Ibric.
Related Products
COLUMBIA NESTOR LASSO
105,00 lei Adaugă în coșRWANDA GITEGA
60,00 lei Adaugă în coșCOLUMBIA TESALIA TERUEL
50,00 lei Adaugă în coș