Beneficiază de transport gratuit pentru comenzi de peste 150 ron (București) si 190 ron (restul țării)!
COLUMBIA NESTOR LASSO GESHA
75,00 lei
Note de piersică, măr copt și ceai negru.
Gesha este o varietate care se remarcă prin rafinament și notele delicate. Acesta este cazul și cu lotul pregătit de Nestor Lasso. Numai cireșele bine coapte urmează un proces foarte complex de procesare care scoate în evidență claritatea notelor, o structură foarte bună a cafelei suprapusă peste cantități uriașe de dulce. Procesarea constă în fermentare anaerobă pentru 32 de ore la 17°C și oxidare în tancuri, 12 ore. După scoaterea pulpei cireșei, boabele urmează o fermentare în apă la 40°C pentru 80 de ore. Cafeaua este apoi spălată pentru ultima oară, nu înainte de a i se aplica un șoc termic la 65-70°C pentru a încheia fermentația.
Tara: Columbia Regiune: Pitalito, Huila
Ferma: Nestor Lasso
Altitudine: 1850 m
Varietate: Gesha
Metoda de procesare: Spălată
Acest site utilizeaza fisiere tip cookie pentru a va oferi o experienta mai buna. Speram ca sunteti de acord, insa puteti oricand sa controlati acesta optiune. ACORDREFUZ Termeni și Condiții
Confidentialitate
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
COLUMBIA NESTOR LASSO GESHA
75,00 lei
Note de piersică, măr copt și ceai negru.
Gesha este o varietate care se remarcă prin rafinament și notele delicate. Acesta este cazul și cu lotul pregătit de Nestor Lasso. Numai cireșele bine coapte urmează un proces foarte complex de procesare care scoate în evidență claritatea notelor, o structură foarte bună a cafelei suprapusă peste cantități uriașe de dulce. Procesarea constă în fermentare anaerobă pentru 32 de ore la 17°C și oxidare în tancuri, 12 ore. După scoaterea pulpei cireșei, boabele urmează o fermentare în apă la 40°C pentru 80 de ore. Cafeaua este apoi spălată pentru ultima oară, nu înainte de a i se aplica un șoc termic la 65-70°C pentru a încheia fermentația.
Tara: Columbia
Regiune: Pitalito, Huila
Ferma: Nestor Lasso
Altitudine: 1850 m
Varietate: Gesha
Metoda de procesare: Spălată
Descriere
Related Products
BRAZILIA SAO LOURENCO PARAISO
50,00 lei Adaugă în coșBRAZILIA SERRA DA CANASTRA
45,00 lei Adaugă în coșCOLUMBIA NESTOR LASSO
80,00 lei Adaugă în coș