Beneficiază de transport gratuit pentru comenzi de peste 150 ron (București) si 190 ron (restul țării)!
COLUMBIA NESTOR LASSO
80,00 lei
Note de coacăze, căpsune și curmale.
După succesul raportat cu lotul semi-washed de la Nestor Lasso, am reușit să aducem încă două loturi de la el. Deși provenind dintr-o varietate comună, acesta, cu o procesare naturală, ne-a oferit note mai intense și bine conturate. În special extracțiile cu filtru promit o experiență a gustului deosebit de complexă. Cafeaua urmează o procesare complexă formată din: fermentare anaerobă pentru 70 de ore la 17°C, oxidare în tancuri pentru 28 de ore la o temperatură maximă de 42°C. Apoi boabele sunt mutate în saci de 50 de kg unde urmează un proces anaerobic pentru 30 de ore la o temperatură de 16-20°C. Tot acest proces meticulos are ca rezultat o cafea foarte bine structurată cu note clare și intense.
Tara: Columbia Regiune: Pitalito, Huila
Ferma: Nestor Lasso
Altitudine: 1850 m
Varietate: Red Bourbon
Metoda de procesare: Naturală
Acest site utilizeaza fisiere tip cookie pentru a va oferi o experienta mai buna. Speram ca sunteti de acord, insa puteti oricand sa controlati acesta optiune. ACORDREFUZ Termeni și Condiții
Confidentialitate
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
COLUMBIA NESTOR LASSO
80,00 lei
Note de coacăze, căpsune și curmale.
După succesul raportat cu lotul semi-washed de la Nestor Lasso, am reușit să aducem încă două loturi de la el. Deși provenind dintr-o varietate comună, acesta, cu o procesare naturală, ne-a oferit note mai intense și bine conturate. În special extracțiile cu filtru promit o experiență a gustului deosebit de complexă. Cafeaua urmează o procesare complexă formată din: fermentare anaerobă pentru 70 de ore la 17°C, oxidare în tancuri pentru 28 de ore la o temperatură maximă de 42°C. Apoi boabele sunt mutate în saci de 50 de kg unde urmează un proces anaerobic pentru 30 de ore la o temperatură de 16-20°C. Tot acest proces meticulos are ca rezultat o cafea foarte bine structurată cu note clare și intense.
Tara: Columbia
Regiune: Pitalito, Huila
Ferma: Nestor Lasso
Altitudine: 1850 m
Varietate: Red Bourbon
Metoda de procesare: Naturală
Descriere
Related Products
COLUMBIA NESTOR LASSO GESHA
75,00 lei Adaugă în coșCOLUMBIA ORIGIN SELECT DECAF
50,00 lei Adaugă în coșBRAZILIA SAO LOURENCO PARAISO
50,00 lei Adaugă în coș