Beneficiază de transport gratuit pentru comenzi de peste 150 ron (București) si 190 ron (restul țării)!
COLUMBIA NESTOR LASSO
105,00 lei
Note de gem de căpșuni, coacăze negre și lavandă.
Nestor și Adrian, la 23 și 25 de ani, se numără printre cei mai tineri producători de cafea la momentul actual. Motivați de pasiunea pentru cafeaua de specialitate și procesele experimentale, precum șocul termic, au creat acest microlot de excepție.
Primul pas din procesul lor meticulos este culegerea manuală și selectarea cireșelor coapte, urmând a fi depozitate timp de 48 de ore în borcane de plastic sau până ating un pH de 4,5. Cafeaua este scufundată în apă pentru a scăpa de cireșele goale și impure. Primul contact cu apa se face cu apă rece/ambientală, iar mai apoi cireșele trec printr-un șoc termic la 50°C înainte de a fi depozitate în borcane, unde începe o fază de fermentație anaerobă. Cafeaua este mutată într-un sistem de uscare mecanică pentru a deshidrata cireșele cât mai mult, iar în final, cafeaua este plasată pe paturi africane de uscare pentru aproximativ 15 zile sau până când umiditatea țintă este atinsă.
Această cafea oferă o călătorie senzorială. Caldă, explodează cu arome de fructe.Pe măsură ce se răcește, dulceața se transformă în arome de bomboane, cu note evidente de gem de căpșuni. Răcită, păstrează un corp rotund, aciditate crocantă și o combinație de arome proaspete de fructe, amintind de deliciile verii.
Țara: Columbia
Regiune: Pitalito, Huila
Ferma: El Diviso
Altitudine: 1850 m
Varietate: Sidra
Metoda de procesare: Naturală
Acest site utilizeaza fisiere tip cookie pentru a va oferi o experienta mai buna. Speram ca sunteti de acord, insa puteti oricand sa controlati acesta optiune. ACORDREFUZ Termeni și Condiții
Confidentialitate
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
COLUMBIA NESTOR LASSO
105,00 lei
Note de gem de căpșuni, coacăze negre și lavandă.
Nestor și Adrian, la 23 și 25 de ani, se numără printre cei mai tineri producători de cafea la momentul actual. Motivați de pasiunea pentru cafeaua de specialitate și procesele experimentale, precum șocul termic, au creat acest microlot de excepție.
Primul pas din procesul lor meticulos este culegerea manuală și selectarea cireșelor coapte, urmând a fi depozitate timp de 48 de ore în borcane de plastic sau până ating un pH de 4,5. Cafeaua este scufundată în apă pentru a scăpa de cireșele goale și impure. Primul contact cu apa se face cu apă rece/ambientală, iar mai apoi cireșele trec printr-un șoc termic la 50°C înainte de a fi depozitate în borcane, unde începe o fază de fermentație anaerobă. Cafeaua este mutată într-un sistem de uscare mecanică pentru a deshidrata cireșele cât mai mult, iar în final, cafeaua este plasată pe paturi africane de uscare pentru aproximativ 15 zile sau până când umiditatea țintă este atinsă.
Această cafea oferă o călătorie senzorială. Caldă, explodează cu arome de fructe.Pe măsură ce se răcește, dulceața se transformă în arome de bomboane, cu note evidente de gem de căpșuni. Răcită, păstrează un corp rotund, aciditate crocantă și o combinație de arome proaspete de fructe, amintind de deliciile verii.
Țara: Columbia
Regiune: Pitalito, Huila
Ferma: El Diviso
Altitudine: 1850 m
Varietate: Sidra
Metoda de procesare: Naturală
Descriere
Related Products
COLUMBIA MILÁN
105,00 lei Adaugă în coșCOLUMBIA LAS GARZAS
65,00 lei Adaugă în coșCOLUMBIA DIEGO BERMUDEZ
100,00 lei Adaugă în coș