Beneficiază de transport gratuit pentru comenzi de peste 150 ron (București) si 190 ron (restul țării)!
GUATEMALA EL GUAYABAL
55,00 lei
Note de tartă de mere, pere și caramel.
Am ales acest lot pentru aciditatea medie specifică cafelelor spălate din Guatemala și pentru notele de mere și pere care o însoțesc. Diego Sanchez este la a treia generație care cultivă cafea lângă orașul El Mangal, în apropierea graniței cu Mexic. Diego este mândru să folosească metodele tradiționale pe care le-a dobândit de la tatăl său.
Țara: Guatemala Regiunea: Huehuetenango Ferma: Diego Sancez
Altitudine: 1650 m Varietate: Caturra, Bourbon
Metoda de procesare: Spălată
Acest site utilizeaza fisiere tip cookie pentru a va oferi o experienta mai buna. Speram ca sunteti de acord, insa puteti oricand sa controlati acesta optiune. ACORDREFUZ Termeni și Condiții
Confidentialitate
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
GUATEMALA EL GUAYABAL
55,00 lei
Note de tartă de mere, pere și caramel.
Am ales acest lot pentru aciditatea medie specifică cafelelor spălate din Guatemala și pentru notele de mere și pere care o însoțesc. Diego Sanchez este la a treia generație care cultivă cafea lângă orașul El Mangal, în apropierea graniței cu Mexic. Diego este mândru să folosească metodele tradiționale pe care le-a dobândit de la tatăl său.
Țara: Guatemala
Regiunea: Huehuetenango
Ferma: Diego Sancez
Altitudine: 1650 m
Varietate: Caturra, Bourbon
Metoda de procesare: Spălată
O recomandăm pentru: Filtru, Espresso și Ibric.
Descriere
Related Products
COLUMBIA JAIRO ARCILA LULO
100,00 lei Adaugă în coșCOLUMBIA NESTOR LASSO
105,00 lei Adaugă în coșCOLUMBIA ORIGIN SELECT DECAF
50,00 lei Adaugă în coș