Skip to content

despre noi 1600-min

GUIDO este magazin de cafea de specialitate, prăjitorie și școală de cafea, deschis în București, pe strada Mihai Eminescu.

Am unit sub același acoperiș întregul proces de obținere al unei cafele de calitate, pentru a vă ghida în descoperirea reperelor pentru degustarea, prepararea și aprecierea unei cafele excepționale.

Pasiunea este ingredientul nostru secret care ne-a motivat să construim și să împărtășim viziunea noastră prin educație si experiență acumulată în această direcție de-a lungul anilor.

La GUIDO selectăm cu grijă originile de cafea, iar pentru fiecare dintre ele testăm si alegem un profil de prăjire care să evidenţieze diferitele arome naturale pe care cafeaua de specialitate le dezvăluie în ceașca fiecăruia. De asemenea observăm, testăm și apoi recomandăm perioada optimă de maturare a cafelelor noastre, respectiv numarul de zile de la prăjire în care boabele iși dezvăluie buchetul cu claritate si eleganță.

Entuziasmul, aprecierea calității, setea de nou, atenția la detalii și determinarea ne motivează să fim într-o continuă evoluție.

Țelul nostru este de fi o sursă de cafea proaspăt prăjită, superioară, acompaniată de inovație, experiență și educație.

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi la lista de produse