Skip to content

Termeni si conditii

Site-ul www.guido.ro este deținut si operat de S.C. BUSINESS INTELLIGENCE S.R.L.

Prin accesarea si folosirea acestui site, dumneavoastră sunteți de acord  cu politica lui de confidențialitate, iar prin plasarea unei comenzi online (cât și telefonic sau prin email) sunteți de acord cu termenii si condițiile acestui magazin online, exprimați in conformitate cu Ordonanța de urgență nr. 34/2014 din 04/06/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Dacă nu sunteți de acord cu politica de confidențialitate, termenii si condițiile site-ului, ar trebui să nu continuați accesarea acestuia.
Site-ul www.guido.ro va fi numit in continuare SITE, iar S.C. BUSINESS INTELLIGENCE S.R.L. va fi numită in continuare FIRMA.

1. Conținutul

CONȚINUTUL se referă la orice informatie vizuală, scrisă sau notificare aflate pe SITE sau trimise prin intermediul emailului.

Imaginile folosite si textele de pe SITE au caracter informativ și pot varia sau diferi ocazional față de caracteristicile produselor prezentate. FIRMA nu isi asumă responsabilitatea pentru eventuala neconcordanță dintre produse si pozele acestora furnizate online.

CONȚINUTUL este exclusiv cu titlu de prezentare și nu reprezintă o obligație contractuală a FIRMEI.

2. Contractul

CONTRACTUL se referă la obligația FIRMEI de a furniza produsele clientului care a facut o COMANDĂ și a platit-o online sau obligația FIRMEI de a furniza produsele solicitate de client printr-o COMANDĂ, dupa ce COMANDA a fost confirmată telefonic de FIRMĂ.

Notificarea primită pe email imediat dupa plasarea online a COMENZII nu este considerată o confirmare și, drept urmare, nu este considerată un CONTRACT.

3. Comenzi

COMANDA se referă la actiunea de a solicita produse sau servicii folosind butonul „Confirmă comanda” din coșul de cumpărături. COMANDA este considerată CONTRACT intre părți in momentul în care plata s-a facut online și a fost confirmată de operatorul de plați online.

În afara plații deja efectuate online, FIRMA nu consideră o COMANDA neconfirmată telefonic de către FIRMĂ ca fiind un CONTRACT.

Notificarea primită de catre client imediat dupa efectuarea COMENZII nu este o confirmare. Confirmarea COMENZII se face telefonic sau printr-un al doilea email de către FIRMĂ, indiferent dacă COMANDA a fost pre-platită sau nu.

Prin plasarea unei COMENZI pe SITE, clientul este de acord cu termenii si condițiile SITE-ului si se consideră ca este la curent cu forma de confirmare a COMENZILOR de catre FIRMĂ.

Din motive obiective, FIRMA iși rezervă dreptul de a notifica exclusiv telefonic clientul in cazul în care este necesară modificarea numarului de produse sau servicii din COMANDĂ. Mai departe, clientul va decide dacă acceptă modificarea sau anulează comanda, cu restituirea integrala a sumei achitate acolo unde este cazul (plata efectuata online).

CONTRACTUL intră in vigoare in momentul confirmării COMENZII de către FIRMĂ.

Pentru COMENZILE la care clientul optează pentru ridicarea de la unul dintre sediile FIRMEI alese de acesta, prețurile si rezervările produselor și/sau serviciilor sunt valabile 72 de ore de la confirmarea COMENZII clientului de catre FIRMĂ, în cazul in care COMANDA nu este pre-platită.

Termenii și conditiile de utilizare pot fi modificate oricând prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificări devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toți UTILIZATORII/CLIENȚII.

4. Politica de confidențialitate

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată si completată, guido.ro are obligația de a administra in condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Scopul colectării datelor este: informarea utilizatorilor privind situația contului de pe guido.ro, informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate, statistică.

Astfel, guido.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter-ul saptamanal, și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

guido.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul guido.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ați furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre și a preîntampina încălcarea securitații, a legii si a termenilor nostri contractuali.

De asemenea, guido.ro va furniza datele dumneavoastră cu caracter personal altor companii cu care se află in relații de parteneriat, dar numai după ce ne-am asigurat printr-un contract că aceste informații sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de marketing, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piața a produselor și serviciilor noastre, asiguratori.

Informațiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate și catre Parchet, Poliție, Instanțele judecatorești si altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să va opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitati stergerea datelor cu excepția situațiilor prevăzute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteți adresa o cerere scrisă, datată și semnată la adresă: Str. Mihai Eminescu nr. 182 Sector 2 București, România.

5. Cum comand

Comandarea produsului se poate face telefonic sau online. Numărul de telefon la care puteți suna pentru a face comanda este 0747.083.590. Dacă doriti să comandați online, trebuie să vă faceți un cont pe site-ul nostru si să apăsați butonul „Adaugă in coș” existent in pagina produsului pe care doriți să îl achiziționați. După ce ați terminat de selectat toate produsele pe care doriți să le cumpărați, finalizați procesul de comandare apasand pe butonul „Continuă cu finalizarea comenzii” și completând formularul de comandă cu datele dumneavoastră sau ale firmei în numele căreia comandați. Asigurați-vă că ați completat corect datele de contact! Imediat dupa aceea, veți primi un email de notificare a comenzii pe adresa de email pe care ați introdus-o în fișa de comandă. In cel mai scurt timp veți fi contactat de catre un membru al echipei noastre pentru confirmarea comenzii.

6. Livrare

Echipa guido.ro va înregistra comanda dumneavoastră și va realiza livrarea, ținând cont de preferințele selectate de dumneavoastră în formularul de comandă și de disponibilitatea imediată a produselor comandate (dacă sunt sau nu în stoc).

guido.ro oferă urmatoarele metode de livrare, la alegerea cumpărătorului:

 • Ridicare din magazin
 • Livrare prin curier București – costul serviciului de livrare este de 15ron pentru comenzile cu valoare de 150ron (inclusiv). Pentru comenzile cu valoare mai mare de 150ron transportul este gratuit. Livrarea se face in medie in intevalul de 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, la adresa specificata de dumneavostra. Livrarea se face intre orele 9.00-18.00, daca in acest interval nu sunteti acasa, va rugam sa specificati o alta adresa (adresa de la locul de munca) pentru a nu se produce intarzieri la livrare sau chiar nelivrarea produselor comandate.
 • Livrare prin curier în Romania – costul serviciului de livrare este de 19ron pentru comenzile cu valoare de 190ron (inclusiv). Pentru comenzile cu valoare mai mare de 190ron transportul este gratuit. Livrarea se face in medie in intevalul de 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, la adresa specificata de dumneavostra. Livrarea se face intre orele 9.00-18.00, daca in acest interval nu sunteti Livrarea se face in medie in intevalul de 1-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, la adresa specificata de dumneavostra. Livrarea se face intre orele 9.00-18.00, daca in acest interval nu sunteti acasa, va rugam sa specificati o alta adresa (adresa de la locul de munca) pentru a nu se produce intarzieri la livrare sau chiar nelivrarea produselor comandate.

7. Plata

guido.ro acceptă urmatoarele metode de plată, la alegerea cumpăratorului:

 • Numerar sau plata ramburs. Plata se va efectua la primirea coletului sau la ridicarea acestuia din magazin.
 • Plata prin ordin de plată. Produsele vor fi livrate in urma confirmării plății costului prin ordin de plată bancar.
 • Plata cu cardul. Plata se efectuaza prin intermediul Netopia MobilPay, sistem securizat de plati online.

8. Returul produselor

Consumatorul poate solicita returnarea produselor in termen de 14 zile de la data efectuarii comenzii, in urmatoarele situatii:

 • Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. In aceasta situatie, costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de S.C. BUSINESS INTELLIGENCE S.R.L..
 • Produse ce au fost livrate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar Consumatorul va refuza receptia. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. In aceasta situatie, costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de S.C. BUSINESS INTELLIGENCE S.R.L..
0
  0
  Cosul tau
  Cosul tau este golInapoi la lista de produse