Skip to content

Curs Barista

Curs Barista

Cursuri Guido Barista-min

Durată: 10 ore în 2-3 zie
Număr participanți: 2-3

Recomandat pentru barista profesioniști, proprietari de cafenele și entuziaști ai cafelei.

Cursanții vor beneficia de exerciții practice prin care vor învăța cum să anlizeze vizual și senzorial espresso-urile preparate, cunoașterea și stăpânirea noțiunilor de bază necesare pentru folosirea echipamentelor, tehnici de texturare a laptelui, modalități corecte de preparare a rețetelor principale pe bază de lapte, descoperirea și înțelegerea trendului cafelei proaspăt prăjite, de specialitate.

În cadrul acestui curs vei explora și metodele alternative de preparare a cafelei (V60, aeropress, syphon), vei învăța despre sub și supra extracție, măsurători cu refractometrul, impactul temperaturii, al măcinăturii și relația dintre rație și extracție.

Dacă cauți o variantă de curs mai simplă, cu informații de baza, îți sugerăm să accesezi cursurile Espresso și Latte Art.

Te vom contacta telefonic pentru a programa cel mai potrivit interval pentru participare.

Pentru a ne asigura că totul decurge cât mai bine, te rugăm să ții cont de următoarele:
• Cursul se desfășoară cu minim 2 participanți înscriși.
• Poți reprograma cursul o singură dată, dacă este necesar.
• Dacă trebuie să anulezi cursul, te rugăm să o faci cu cel puțin 48 de ore înainte de data stabilită. Altfel, vom considera că acesta a avut loc.
• Voucherul este valabil timp de 6 luni, așa că nu uita să-l folosești la timp!

2.000,00 lei

ICONS_MOST POPULAR

Echipamente utile

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi la lista de produse